The Quinoa We Grow
Résumé
This paper illustrates how quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) is an important crop because of its potential to help fight poverty and significantly impact the global food shortage crisis. This work also provides a detailed profile of quinoa as an angiosperm that highlights the notable peculiarities which make the crop highly stress-resistant and adaptable to a wide range of conditions. Two approaches were taken to describe the plant: biological, to highlight its advantages, and sociocultural, to mark its significance. We conclude that the popularity of Chenopodium quinoa Willd. will increase in the upcoming years. This is something to be aware of because, although international organizations are focusing on bringing it to the impoverished, increased popularity and improved reputation typically persuade sellers to increase the price of a product. Thus, a crop selected to fight hunger may become too expensive for those who need it the most.
Téléchargements
Publié-e
Comment citer
Numéro
Rubrique
Licence
LicenceLes auteurs qui contribuent à la Revue YOUR Review acceptent de publier leurs articles selon une des trois catégories de la licence 4.0 : Creative Commons Attribution 4.0 International; Creative Commons Attribution-Pas d'Utilisation Commerciale 4.0 International; ou Creative Commons Attribution-Pas de Modification 4.0 International. Tout contenu éditorial de ce site ainsi que les affiches et les résumés sont sous la licence Creative Commons Attribution-Pas de Modification 4.0 International. Pour plus d’informations, veuillez voir :
https://creativecommons.org/licenses/
Dans tous les cas, les auteurs conservent leurs droits d’auteurs et concèdent à la Revue YOUR Review le droit de première publication. Les auteurs peuvent, par la suite, conclure d’autres accords de distribution non exclusifs de la version publiée dans ce périodique (par exemple, l’afficher à un dépôt institutionnel ou le publier dans un livre ou dans un autre périodique) à condition que la reconnaissance fasse mention de la publication originale dans la Revue YOUR Review.